Udtalelser

Vi har haft Kenneth tilknyttet i forbindelse med totalrenoveringen af vores lejlighed. Opgaverne har spændt vidt, fra nedrivning af væg, til nyt badeværelset. I forbindelse med vores renovering har vi haft en række håndværkere inde og udføre forskellige opgaver. Kenneth skilte sig her tydeligt ud ved, at være yderst effektiv, punktlig, fleksibel – og levere et meget flot stykke arbejde. Kenneth brænder for sit håndværk, hvilket afspejles i hans entusiastiske opgaveløsning og øje for detaljen. Det har været en sand fornøjelse, at arbejde i lejligheden i hans selskab og jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger!

Daniel Munkesø

Etablering af nyt badeværelse, helt fra bunden.
Kenneth Sand har udført et flot og præcist stykke arbejde.
Han overholder ALLE aftaler og hans samarbejdende team (VVS og elektriker) har samme værdier og evner.
Han er meget omhyggelig, og han imponerer med sine specialfremstillede hylder til brusekabinen.
Han er god til at komme med input og inspiration.
Nu står vi så med et fantastisk badeværelse, som vi er meget stolte af!
Tak for et rigtig godt samarbejde og hermed en varm anbefaling til andre.

Hvis vi får behov for det, så vender vi helt klart tilbage.

Dorte L

Vandskuring af væg og mur malet efterfølgende til vores fulde tilfredshed. Kenneth Sand er en meget behagelig og dygtig håndværker, som vi giver vores bedste anbefalinger.

Flemming L

Vi har lige fået lavet badeværelse af Kenneth Sand. Super flot og helt perfekt arbejde, han sætter en stor ære i at tingene bliver gjort på bedste og flotteste måde.

Kenneth har masser gode ideer, tips og tricks til det arbejde han udfører.

Vi er meget tilfredse med alt det arbejde han har lagt i de opgaver han har udført hos os, alt bliver lavet 110% ordentligt. Vi vil helt klart anbefale [..] til andre og skal vi have lavet noget murerarbejde en anden gang, så bliver det Murermester Kenneth Sand.

Malene F

Vi fik lavet klinkegulve for 5 år siden af en skod mure, klinkerne var skæve, hule og der var forskellige str. fuger. [Murermester Kenneth Sand] har lavet dem om, samt hele vores badeværelse. Jeg kan kun rose Kenneth Sand 100% Han er super dygtig, og så er han super dejlig at have gående i ens hjem. Kenneth har formået at rette alt vores gulv op så det nu fremstår perfekt. Han er god til at give råd og vejledning undervejs og så har han en super pris. Kenneth Sand har også vandskuret vores hus sommeren 2014, og det er også yderst tilfredsstillende.

Jeg kan kun anbefale Kenneth Sand og jeg vil bruge ham igen og igen.

Lone Bro

Kenneth Sand har fuget vores hus om, lavet en garage samt en trappe.

Har kun godt at sige om Kenneth, han laver et VIRKELIG FLOT stykke arbejde, han går meget op i sit job og er 100% tilstede – som kunde føler man sig som noget særligt, og det er en rar følelse.

Han kommer altid til tiden og holder hele tiden en opdateret om hans arbejde og planerne fremad rettet.

Han har virkelig sit væsen med sig, en rigtig flink og stabil håndværkere.

Kenneth Sand helt sikker byens bedste murermester! :0)

Hanne K

Har kun godt at sige om Murermester Kenneth Sand og hans arbejde. Brugte ham til at fjerne gamle klinker og sætte nye op i et halv hus. Kenneth arbejder på time pris og giver et overslag, som han også selv gør alt for at overholde. Kenneth møder til aftalt tid hver dag, arbejder fuld skrue hele dagen, ikke noget med at stå og snakke telefon eller andet. Kenneth bliver også gerne lidt længere hvis han lige skal være færdig med en sektion og hvis at tidsplanen er skredet lidt, har han heller ikke noget mod at blive lidt længere. Han laver et flot stykke arbejde og går meget op i at det er helt iorden. Jeg hjalp selv lidt til og Kenneth Sand er en behagelig person at gå sammen med, går rigtig meget op i sit arbejde.

Nøgleord: Overholder tiden, til den aftalte pris, gør sit arbejde godt, venlig.

John J

Skift af gummifuge i brusekabine og opfugning af kældervæg

Kenneth Sand arbejder stabilt, detaljeorienteret og grundigt med opgaven. Han udfører samtidig opgaven til en rigtig god pris.

Anja Poulsen

Kenneth Sand har udført rigtig flot murerarbejde, renovering af 2 badeværelser. Arbejdet er udført iht. alle aftaler- og til tiden. Prisen er også rigtig god og lå en del under overslaget. Han havde også gode forslag til andre håndværkere vi skulle bruge. Ham vil vi også bruge næste gang!

Niels O.